Yakuza: Like a Dragon

Ichiban Kasuga ol, en güvendiği adam tarafından ölümün eşiğinde bırakılan düşük rütbeli bir yakuza homurdanışı. Efsanevi yarasanız ...

400 TL


Yakuza: Like a Dragon's Hero Edition, oyunun dlc'sini, İş Setini ve Yönetim Modu Setini içerir. Yakuza: Like a Dragon's Legendary Hero Edition, oyunun tüm DLC'LERİNİ içerir. Bu DLC, ‘Devil Rocker’ ve ‘Matriarch’ İşlerinin kilidini açan İş Setinin yanı sıra Yönetim Modu Seti, İşçiliği Seti, Karaoke Seti, Nihai Kostüm Seti ve Stat Artırma Seti de dahil olmak üzere çok çeşitli oyun içi bonus içeriği ekler. BİR EJDERHA GİBİ YÜKSEL Tokyo'daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir homurdanı olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı suçu üstlendikten sonra 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Asla inancını kaybetmeden, zamanına sadık bir şekilde hizmet eder ve dışarıda kimsenin onu beklemediğini ve klanının en çok saygı duyduğu adam tarafından yok edildiğini keşfetmek için topluma geri döner. Ichiban, ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği keşfetmek ve hayatını geri almak için yola koyulur ve toplumun dışlanmış bir grubunu kendi tarafına çeker: Haydut bir polis olan Adachi, evsiz bir eski hemşire olan Nanba ve bir görevde hostes olan Saeko. Birlikte, Yokohama'daki yüzeyin altında bir çatışmaya sürükleniyorlar ve asla olmasını beklemedikleri kahramanlar olmak için yükselmeleri gerekiyor. DİNAMİK RPG SAVAŞINDA MAZLUMDAN EJDERHAYA SEVİYE ATLA Benzeri olmayan dinamik RPG savaşını yaşayın. Savaş alanını silahınız olarak kullanarak Korumadan Müzisyene kadar 19 benzersiz İş arasında geçiş yapın. Sokakları temizlemek için yarasalar, şemsiyeler, bisikletler, tabelalar ve elinizdeki her şeyi alın! YERALTI OYUN ALANINA GİRİN Kafanızı kırmakla meşgul olmadığınızda, bazı klasik SEGA oyunları için yerel çarşıya vurarak rahatlayın, Yokohama çevresinde yasaksız bir go-kart yarışında yerlilerle yarışın, 50 benzersiz alt hikayeyi tamamlayın ya da sadece modern bir Japon şehrinin manzarasını seyredin. Köşede her zaman yeni bir şeyler vardır.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.