Ruined King: A League of Legends Story

Afet'e Karşı Dur - Bu sıra tabanlı, hikâyesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyununda League of Legends şampiyonlarından oluşan bir gru ...

100 TL


Afet'e Karşı Dur League of Legends şampiyonlarından oluşan bir grup kur, Bilgewater'ı gez ve ölümcül Kara Sis'in sırlarını ortaya çıkarmak için Gölge Adalar'a yelken aç. Battle Chasers ve Darksiders'ın yaratıcıları olan Airship Syndicate'ın geliştirdiği ve efsaneleşmiş çizgi roman sanatçısı Joe Madureira'nın görsel üslubuna sahip Ruined King: A League of Legends Story™, oyuncuları League of Legends evrenini keşfetmeye davet eden ilk Riot Forge oyunu. Bu sıra tabanlı, hikâyesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyununda grubunu istediğin gibi kurmakta özgürsün. Bir araya geleceğini hiç tahmin etmediğin League of Legends şampiyonlarını kontrol et, canlı ve hareketli Bilgewater şehriyle gizemli Gölge Adalar'ı keşfet ve Koridor İnisiyatif Sistemi'ni deneyimle.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.