Borderlands 3

Orijinal nişancı-yağmacı, sayısız silah ve tamamen yeni kargaşa dolu maceralarıyla geri dönüyor! Her biri kapsamlı yetenek ağacına, yet ...

310 TL


Orijinal atıcı yağmacı, silah paketleri bazillions ve kargaşa macerası geri dönüyor! Dört yeni Vault Hunter'lardan biri olarak, yeni dünyayı ve düşmanları kasıp kavur. Çılgın düşmanları ele geçirmek, vurgun yapmak, evini galaksideki en acımasız kült liderlerden kurtarmak için tek başına oyna veya arkadaşlarınla birlikte katıl. KARGAŞADAN BESLENEN GERİLİM MACERASI Fanatik Calypso Twins'in haydut klanları birleştirmesini ve galaksinin sınırsız güce ulaşmasını engelleyin. SENİN VAULT HUNTER'IN, SENİN OYUN STİLİN Her biri yeni derin beceri ağaçları, yetenekler ve kişiselleştirmeye sahip 4 yeni Vault Hunter'dan biri ol. KİLİTLE, DOLDUR VE YAĞMALA Sayısız silah ve araçlarla her kavga yeni donanım toplamak için bir fırsat. YENİ BORDERLANDS Her biri benzersiz ortamlar ve düşmanlarla, Pandora'nın ötesinde yeni dünyalar keşfedin. HIZLI VE AKICI CO-OP AKSİYONU Seviyeniz veya görevinizin ilerleme durumu ne olursa olsun, çevrimiçi işbirliğiyle istediğiniz zaman herhangi bir kişiyle oynayın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.