Beyond: Two Souls

Yeteneği ve hikaye anlatımı size daha önce hiç yaşamadığınız bir video oyunu deneyimi sunuyor. OLAĞANÜSTÜ BİR HAYAT YAŞAYIN. ...

100 TL


Yeteneği ve hikaye anlatımı size daha önce hiç yaşamadığınız bir video oyunu deneyimi sunuyor. OLAĞANÜSTÜ BİR HAYAT YAŞAYIN: BİR HAYAT, İKİ RUH Ellen Page ve Willem Dafoe'nun A-list Hollywood performanslarıyla sunulan benzersiz bir psikolojik aksiyon gerilim filmi Beyond: Two Souls™, Jodie Holmes'un olağanüstü hayatını oynarken sizi dünya çapında heyecan verici bir yolculuğa çıkarıyor. İnanılmaz güçlere sahip gizemli bir varlıkla bağlantılı olarak doğan Jodie farklıdır. Kim olduğu gerçeğini keşfetme yolculuğunda olağanüstü zorluklar, tehlike ve yürek burkucu kayıplarla karşı karşıya kalan Jodie'nin kaderini eylemleriniz belirleyecek. Aiden adında doğaüstü bir varlıkla bağlantısı olan bir kızın hayatını yaşarken seçimleriniz ve eylemlerinizle aksiyon dolu bir hikaye yaratın. Hem Jodie hem de Aiden olarak oynayarak, gerçekte ne olduğunu anlamak için olağanüstü fiziksel ve psikolojik zorluklarla karşılaşacaksınız… 'İLERİ DENEYLER' İLE BECERİLERİNİZİ TEST EDİN PlayStation™ sürümlerindeki orijinal DLC görevi, tam PC oyununa dahildir. Tüm oyun iki zorluk modunda ve Solo veya Duo modunda oynanabilir. HİKAYEYİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ OYNAYIN Sinematik sıra mı, kronolojik sıra mı? Hikayeyi deneyimlemek istediğiniz yolu seçin ve hatta her oyuncu için iki farklı kontrol cihazı kullanarak yerel işbirliği modunda oynayın. Biri Jodie olarak diğeri Aiden olarak oynamak için. Nasıl oynamak istiyorsanız öyle oynayın. PC İÇİN TAMAMEN OPTİMİZE EDİLMİŞTİR Steam, Windows, Aksiyon, Macera Legal Notice / EULA ©2013 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Quantic Dream. “Beyond: Two Souls” and “Beyond” are trademarks or registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows® 10 64-bit
    Processor: Intel i5, 2.5 GHz or faster
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: Intel HD 4400 or faster

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.