Death end re;Quest 2

Mai Toyama, travmatik geçmişinden kaçmak ister. Kız kardeşi Sanae'nin en son görüldüğünün söylendiği Le Choara olarak bilinen küçük, ...

550 TL


Hikaye Mai Toyama, travmatik geçmişinden kaçmak ister. Kız kardeşi Sanae'nin en son görüldüğünün söylendiği Le Choara olarak bilinen küçük, dağlık bir kasabada yer alan, kız öğrenci yurdu olan Wordsworth'e kaydolur. Umutlu olan Mai, akrabasını bulmaya çalışır, ancak kısa süre sonra karanlıktan sonra kasabada gizlenen korkunç sakinler bulur. Geceleri, Le Choara'nın sokakları, korkunç bir tehditkar yaratık grubu olan Gölge Madde ile dolar. Arnavut kaldırımlı her köşede Mai, kız kardeşini bulma umudunun, Le Choara'ya musallat olan uzun süredir gömülü sırların altında yattığını keşfeder. Ana Özellikler Overkill Büyük Ödüller Getiriyor – Overkill sistemi, karakterlerin bonus deneyim için bir düşmanın sağlığının ötesinde hasar yığabileceği ek bir özelliktir! Daha büyük ödüller için tüm canavarlara olabildiğince fazla hasar vermeye çalışın.​ Berserker'a dikkat edin - Zindan keşfi ve savaşı sırasında, birdenbire yüzü olmayan, siyah bir figür ortaya çıkacaktır. Şekil, göründüğünde bir saldırı alanı da gösterecektir. Mai ve ekibi, Berserker'ın saldırı alanından uzaklaşmalı, çünkü tek bir darbeyle herkesi anında öldürecektir. Zindanda Berserker'dan kaç veya kaçmak için savaş alanındaki tüm mevcut canavarları yen!​ Gündüz ve Gece – Mai'nin gün boyunca Le Choara kasabasını keşfetmesi ve kız kardeşinin nerede olduğuna dair ipuçlarını bulmak için kasaba halkıyla konuşması gerekecek. Geceleri Mai, sıra tabanlı bir RPG'de stilize edilmiş karanlık yaratıklarla savaşacak. Hikayeyi gündüz görsel bir romanın merceğinden deneyimleyin ve geceleri korkunç yaratıklara karşı savaşın!​ Don't Call it a Knockback – Knockback sistemi Death end re;Quest 2'ye geri döndü, ancak bu sefer Mai ve ekibi Shadow Matter'ı daha da sert bir şekilde yenebilir! Canavarları diğer parti üyelerine fırlatarak saldırılarınızı birleştirin!​ YETİŞKİN İÇERİK AÇIKLAMASI Geliştiriciler içeriği şöyle tanımlar: Bu oyunun özelliklerinden biri, grafik olarak kanlı sahnelerden karakter ölümlerinin canlı metinsel tasvirlerine kadar değişebilen birkaç "kötü son" elde etmektir (örn. . Bu oyun, aşağıdakiler dahil olmak üzere her yaş için uygun olmayabilecek içerik barındırmaktadır: Kan, Şiddet, Müstehcen Temalar, Güçlü Dil Steam, Windows, RPG, Aksiyon, Macera Legal Notice / EULA ©2020 IDEA FACTORY/COMPILE HEART All rights reserved. Death end re;Quest is a trademark of IDEA FACTORY. Licensed to and published by IDEA FACTORY INTERNATIONAL.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.