How to Survive 2

Los Riscos takımadalarındaki orijinal How to Survive olaylarının üzerinden birkaç yıl geçti. Şimdi yerel enfeksiyon dünya çapında bir sa ...

215 TL


os Riscos takımadalarındaki orijinal How to Survive olaylarının üzerinden birkaç yıl geçti. Şimdi yerel enfeksiyon dünya çapında bir salgına dönüştü. Dünyanın dört bir yanındaki herkes, insan grupları ya da yalnız kurtlar, normal hayata bir görünüm kazandırmaya çalışarak, enfekte olanlar arasında bir gün daha hayatta kalmaya çalışır. Kendinizi Louisiana'da buluyorsunuz ve hayatta kalma şansınız güvenli bir kamp kurarak ve yetenekli bir hayatta kalma uzmanı olarak başlıyor. Su, yiyecek ve barınak bulun ve yolunuzu bulmak için alışılmadık yerlilerle konuşun. Eksantrik maskeli bir yabancı size yardım mı teklif ediyor? Elbette, kulağa zombilerden çok daha iyi geliyor! Steam, Windows, Aksiyon, Macera, RPG Yasal Uyarı / EULA ©Eko Yazılım 2015. Tüm hakları saklıdır. 505 Games tarafından yayınlandı. 505 Games ve 505 Games logosu, 505 Games S.r.l.'nin tescilli ticari markalarıdır. ve/veya bağlı kuruluşları. Her hakkı saklıdır.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.