Neptunia Virtual Stars

Virtualand'a girin - çeşitli boyutlardaki ağların yanında var olan dijital bir dünya. Virtualand'ın içinde Emote gezegeni yatıyor - Antis o ...

570 TL


Hikaye Virtualand'a girin - çeşitli boyutlardaki ağların yanında var olan dijital bir dünya. Virtualand'ın içinde Emote gezegeni yatıyor - Antis olarak bilinen zararlı İçerik yok edici grubu nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan bir gezegen. Bir çaresizlik içinde, Emote gezegeninin Dijital Tanrıçası Faira, bu gezegenin bir kurtarıcısını bulma umuduyla diğer boyutlara bir tehlike sinyali gönderir. Ve ulaşılan kurtarıcılar? Yükselen Vtuber yıldızları Me and You, MEWTRAL üyeleri ve Gamindustri'nin Tanrıçaları: Neptune, Noire, Blanc ve Vert! MEWTRAL ve Tanrıçalar bir araya gelip Emote gezegenini tamamen yok olmaktan kurtarabilecek mi? Ana Özellikler Geçiş Yap ve Devam Et' – Hızlı tempolu hack 'n' slash savaşlarında dört Goddesses ve oynanabilir VTuber arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapın. Düşmanları yıldırım hızında kombinasyonlarla sallayın ve gelen saldırıları atlatmak için harita üzerinde süzülün. BeatTik Ritimini Hissedin – BeatTik ritim oyununda tempoyu koruyun! Favori karakterlerinize aksesuarlar ekleyin ve favori Neptunia Virtual Stars parçalarınıza uyum sağlamalarını sağlayın. BeatTik performansınızı kaydedin, ardından benzersiz öğelerin, şarkıların ve hatta daha fazla dans hareketinin kilidini açmak için Video Savaşçısı bölümündeki videoyu kullanın! EMOtion'larınızı Overdrive'a götürün - Emotional Overdrive özel saldırısı, Tanrıçaları ve Vtuber'ları uyumlu bir zafere getirebilir. Emotional Overdrive'ınızı etkinleştirmek ve Vtuber'ların canlanmasını izlemek için Emote Gauge'u doldurun. Çarpıcı performansınız için kendinizi ekstra ganimet alırken bile bulabilirsiniz! Bir Vtuber'ı Kurtarın, Gezegeni Kurtarın - Virtualand'a dağılmış Vtuber'ları bulun ve kurtarın! Kendinizi savaşta düşerken mi buluyorsunuz? Konuk Bağlantı Sistemi ile Vtuberlar, her türlü düşmanı devirmek için özel güçleriyle size destek olabilir! Steam, Windows, Macera, RPG, Aksiyon Legal Notice / EULA ©2020 IDEA FACTORY / COMPILE HEART All rights reserved. Neptunia is a trademark of IDEA FACTORY. Licensed to and published by Idea Factory International, Inc.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.