The Forest

Bir yolcu jeti kazasından kurtulan tek kişi olarak, kendinizi yamyam mutantlardan oluşan bir topluma karşı hayatta kalmak için savaşan gizeml ...

35 TL


Bir yolcu jeti kazasından kurtulan tek kişi olarak, kendinizi yamyam mutantlardan oluşan bir topluma karşı hayatta kalmak için savaşan gizemli bir ormanda buluyorsunuz. Bu korkunç birinci şahıs hayatta kalma korku simülatöründe inşa et, keşfet, hayatta kal. Temel özellikler Her ağacın ve bitkinin kesilebileceği canlı, nefes alan bir dünyaya girin. yeraltında geniş bir mağara ve yeraltı gölleri ağını keşfedin. Kamp yapmak için ağaçları doğrayın ya da sıcak tutmak için ateş açın. Açlıktan ölmemek için yiyecekleri toplayın. Küçük bir sığınak veya büyük bir okyanus kenarı kalesi inşa edin. Güvenli bir çevre sağlamak için tuzaklar ve savunmalar yerleştirin. Gün boyunca keşfedin ve inşa edin. Geceleri üssünü savun. Silah ve aletler üretin. Akşam saatlerinde sığınağa inin ya da savaşı doğrudan düşmana getirin. İnançları, aileleri, ahlakı olan ve neredeyse insan gibi görünen genetik mutant düşmanlardan oluşan bir klana karşı kendinizi savunun. Düşmanlardan kaçmak için gizliliği kullanın ya da onları doğrudan sopa ve taşlardan yapılmış ham silahlarla meşgul edin.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.