Marvel's Guardians of the Galaxy

Marvel'in Galaksinin Koruyucularına yeni bir bakışla uzayda vahşi bir yolculuk yapın. Bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda, Yıldız E ...

370 TL


Marvel'in Galaksinin Koruyucularına yeni bir bakışla uzayda vahşi bir yolculuk yapın. Bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda, Yıldız Efendisisiniz ve cesur ama şüpheli liderliğiniz sayesinde, size katılması muhtemel olmayan kahramanlardan oluşan tuhaf bir ekibi ikna ettiniz. Bazı pislikler (kesinlikle siz değilsiniz) bir felaket olayları zinciri başlattı ve yalnızca öngörülemeyen Koruyucuları gezegenler arası çöküşle savaşacak kadar uzun süre bir arada tutabilirsiniz. Eleman Patlatıcıları, tag-team vuruşları, jet botla çalışan dropkicks kullanın, hiçbir şey yasak değildir. Her şeyin planlayacağını düşünüyorsan, sürprizlerle dolu bir dünyanın içindesin. Yaptıklarının sonuçları Gardiyanları ayak parmaklarında tutmayı garantiledi. Bu orijinal Marvel'in Galaksinin Koruyucuları hikayesinde, galaksinin kaderi için bir mücadeleye yakalanan güçlü yeni varlıklar ve benzersiz ikonik karakterlerle kesişeceksiniz. Evrene neyden oluştuğunu göstermenin zamanı geldi.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.