Football Manager 2022

Gerçek futbol menajerliğine en yakın his. FM22 avantajınızı keşfetmeye, futbol stilinizi aşılamaya ve sahada kazanmaya yönelik yeni, progr ...

500 TL


Futbol yalnızca en iyisi olup kazanmakla ilgili değildir. Olasılıkları alt üst etmek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve başarıya ulaşmayla ilgilidir. Zirveye ulaşmak için savaşmak ve dünyayı şoka uğratmak ya da uçurumun kenarından geriye dönmek için çabalamak... En güzel anılar bunlardır. Oyun Açıklaması Emrinizde önde gelen 123 futbol ligi olacak. Büyük (veya küçük) bütçeleri akıllı bir şekilde kullanıp kulübünüzü oyunun zirvesine taşıyacak özelliklere sahip misiniz? Oyuncu/Personel Alımından Oyuncu Gelişimine kadar her şeyde size yardımcı olacak birinci sınıf bir teknik ekip oluşturun. Futbol menajerliğinde her gün karşınıza çıkan zorluklarla uğraşırken onların uzmanlığından faydalanın. Keşfedilmemiş yetenekler için Football Manager'ın 500.000'den fazla gerçek oyuncu içeren dünyada önde gelen veritabanını keşfe çıkın veya genç yeteneklerinizi potansiyellerini ortaya çıkarmak için eğiterek kendi takımınızdakileri yetiştirin. Taktik panosunda oyuncularınızın benimseyebileceği bir futbol kimliği oluşturarak bu harika oyunu kendi tarzınızda oynayın. Tekrar tekrar başarı sunacak bir sistem oluşturmak sizin elinizde. Şimdiye kadarki en iyi görünümlü Maç günü deneyimimizde kendinizi kaybedin ve futbol vizyonunuzun sahada gerçeğe dönüşmesini izleyin. Takımınızı zafere taşırken tüm önemli kararları verin. Bu sezondaki yenilikler AVANTAJINIZI KEŞFEDİN Yepyeni Veri Merkezinde güçlü istatistiklerle dolu kendi özel panonuzu oluşturun. Kulübünüzün başarısını destekleyecek daha akıllı taktik ve oyuncu gelişimi kararları vermenize yardımcı olması için gerçek kulüplerin kullandıklarıyla aynı metrikleri ve raporlama yöntemlerini kullanın.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.