DayZ

Kıyamet sonrası bir dünyada ne kadar hayatta kalabilirsin? Diğer sağ kalanlarla sınırlı kaynaklar için mücadele edeceğin bu bölgede vir� ...

150 TL


DayZ, açık dünya hayatta kalma oyunudur. Buradaki tek kural, ölmemek. Ancak dört bir yandaki tehlikelerle bu hiç de kolay değil... Öne Çıkan Özellikleri: Kontrol noktası veya kayıt yok. Ölürsen her şeyi kaybedersin ve en baştan başlaman gerekir. Avlanma, üretme, inşa etme, sağlığı koruma ve kaynak yönetimi gibi karmaşık ve gerçeğe yakın hayatta kalma mekanikleri. Diğer oyuncularla girilebilecek tahmin edilemeyen ve çoğunlukla duyguların da dâhil olduğu etkileşimler ile sonsuz çeşitliğe sahip bir oyun deneyimi. Çeşitli güzel manzaralara ve gerçek hayattan esinlenilmiş yerlere sahip 230 km2’lik dev bir harita. Ne yapıp ne edip hayatta kalmaya çalışan ve sayısı 60’a kadar çıkabilen oyuncular. Arkadaş olabilir, gördüğünü vurabilir, yabancıları esir alıp onları manipüle edebilir ya da bir kutu fasulye için arkandan bıçaklanabilirsin. Burada her şey mümkün. Etraftan gelebilecek bir dizi tehlikeyle yeteneklerinin sınırları zorlanacak. Değişken havadan ve tehlikeli doğadan zifiri karanlık gecelere ve gözü dönmüş virüslülere kadar bir sürü tehlike var.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.