Rugby 22

Crouch, bind, set! Rugby 22 gerçek bir ragbi deneyimi sunuyor. En iyi kulüplerin ve en iyi milli takımların olduğu oyunda, spora sadık kalan d ...

172 TL


LL BLACKS, Rugby 22'ye geliyor! En büyük kulüpleri ve en iyi ragbi milli takımlarını kontrol ederek tek oyunculu, yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyun modlarında en saygın müsabakalara katıl.Rugby 22, taktikleri ve coşkuyu spora sadık kalan oynanışta bir araya getirerek tam bir ragbi deneyimi sunuyor. TAKIMINI ZİRVEYE ÇIKAR Turnuvalarda, resmi liglerde ve kendi takımını oluşturup yönetebileceğin Career Mode'da (Kariyer Modu) oyuncularını zafere taşı. 50'TAN FAZLA RESMİ TAKIM United Rugby Championship, Top 14, Pro D2 ve Yeni Zelanda, Fransa, İrlanda, Galler ve Avustralya'nın dâhil olduğu çok sayıda milli takımda oyna. HAYRANLAR İÇİN YAPILMIŞ BİR OYUN Rugby 22, derin taktiksel sistemi ve sporun büyük maçlarının coşkusunu aktaran gerçekçiliğiyle birebir ragbi deneyimi sunuyor.

Sistem Gereksinimleri

  • Minimum Gereksinim


    OS: Windows 7 SP1
    Processor: Dual Core 3 GHz
    Memory: 4 GB RAM
    Graphics: ?1 GB VRAM OpenGL 2.1
    Storage: 2 GB available space

Teslimat Bilgisi

Siparişleriniz otomatik olarak teslim edilir. Elektronik kodlar tek kullanım hakkına sahip olup, iade ve değişime uygun değildir.